SWINGER

Mit tehetsz, ha nők tucatjai simogatták, csókolták a tested minden tájékát, de rálelsz a lányra, akit nem akarsz elveszíteni? Mit tehetsz, ha nem mondasz le különleges szexuális szokásaidról, kedvesed azonban nem lépte át a hagyományos szex határait? Életed nem lehet teljes sem a lány nélkül, sem múltad változatos hancúrjai nélkül.

Egyetlen választásod van: szeretettel, figyelemmel bevezeted saját intimitásodba. Vikiben izzik a parázs, kirándulásra viheted az orális kéj rejtelmeibe, és azon túl az erotika teljes birodalmába.

Elfogadta nőfaló múltadat – elhagyna, ha megtudná, swinger voltál. Nemcsak nők tömegein vonultál át, de többen bújtatok egy ágyba. Védőügyvéd vagy, abból élsz, hogy hazudsz és titkolózol.

Ám egyszer minden titokról fellebben a fátyol.

Zsolt harmincas évei elején járó sikeres védőügyvéd, Casanovaként és swingerként él, amikor megismeri Vikit. Lezárja a kicsapongó éveket. Szikrázó bujasággal merülnek a kölcsönös gyönyört adó monogám szexbe. Temérdek szemérmetlen mámor után a lány szembesül Zsolt swinger énjével, és válaszút elé kényszerül: elhagyja a férfit, vagy belekóstol a Zsolttól és barátjától kapott közös élvezetbe.

VIKI NAPLÓJA

Sziasztok, Viki vagyok!

Sorsszerű volt, hogy Zsolttal felforgassuk egymás életét. A Swingerből megismerhetted, miképp hullámoztak az események láncszemei – s miképp forrtak szenvedéllyé. Zsolttal találkozhattunk azon a bizonyos fogadáson, ám képzeletemben felmerült egy másik forgatókönyv. Már a felütés bizsergető: huszonnyolc napig összezárva egy idegen szexlovaggal, idegen lakásban…

Az eseményekről napról napra írtam a blogomban: www.swingerkonyv.blogspot.com

Rövid, tomboló fejezet az életemből, amely könyvem lapjain keresztül is megéget! Előző, kendőzetlen kötetemben, a Swingerben a chilit használtam fűszerként Zsolttal folytatott buja éjszakáink megéneklésére, most wasabira készülj! Kizárólag az erotika rajongói lapozzanak bele!

Viki

Lapozz bele a könyvbe

„…A férfi beleönti a tejet a kávéjába, nem néz a nőre.

– Szereted a hideg kávét?

– Így élek. Kihűl a kávé, mire befejezem a megbeszéléseket. – Lecsúszik az első korty. Zsolt felpillant, tűnődik valamin, mozdulatlanul figyeli a nőt. Megszületik benne az elszántság. Viki gyomrában kő gömbölyödik, remeg az idő, remeg a levegő az irodában.

A férfi feláll, odamegy a fotelhez, leül a karfára. Viki gyomrában a kő elnehezül. A férfi nem mozdul, percekig egybefonódik a tekintetük.

Aztán megragadja a lány haját a tarkójánál, és a fejét oldalra húzza a válláig. Nem fáj, de Viki tehetetlen. Erősen tartja, míg a másik válláról letolja a blúzt. Nézi a feltáruló bőrt, közel hajol. Viki nem kap levegőt. Megcsókolja a nyakam – suhan végig rajta a gondolat. Zsolt alig érinti nyelve hegyével a bőrét, a vállától a hajáig végignyalja. Bármi megtörténhet, ha folytatja. Viki gyomra diónyira szűkül. Nem tudja, mi következik, ismét puha nyelvével fogja érinteni, vagy megcsókolja. A férfi lágy ujjai a füle mögött befejezik útjukat.

Váratlanul éri a lendületes ostrom, a tudatát is blokkolja az erő, ahogy Zsolt belekapaszkodik a hajába. Nem fáj, de mozdulatlanul nem állhat ellen a hódításnak.

– Zsolt, engedj el! – Alig jönnek a szavak.

– Azt ígértem, hogy megd*glak! Fizikai kapcsolatra van szükségem. – Hangosan, határozottan szól.

– Menj a fenébe! – Viki hangja visszatér.

– Nyugi, ne rángasd a fejed, mert fájhat! – Zsolt halk, mégis határozott marad.

Megcsókolja a nyakát. Viki megpróbál az érzésein uralkodni. Dühös, de a teste reagál a közeledésre, a légzése felett elveszti az irányítást. Zsolt elengedi a tarkóját. A lány haragosan néz rá, Zsolt nyugodtan tekint vissza. Viki nehezen találja meg az önuralmát.

Zsolt ugyanúgy, mint először, a hajába kapaszkodva hirtelen félrehúzza a fejét. A lány gyomra megint összeszorul, a lába megremeg. Vajon Zsolt a nyelvét fogja használni, vagy a száját? A férfi hagyja bizonytalanságban őrlődni, Viki feladja, ellenállás nélkül tehet vele, amit akar. Zsolt hátrafeszíti a fejét, nem csupán oldalt csókolja a nyakát, elöl is magáévá teszi. Viki ez ellen sem képes tenni semmit, a férfi lágyan érinti, izgatja a nyelvével. Nincs erő a lábában, amikor Zsolt végre szabadon engedi.

Zsolt visszaül a kanapéra, csendben nézi, ahogy a nő megnyugszik.

– Állj fel, nyisd ki az ajtót, és küldj el, ha így akarod! – Klassz ötlet, csak rongylábaim vannak. Tuti összecsuklom, ha most felállok. – Viki nem bír semmit tenni. Zsolt sem mozdul. Zűrzavar uralkodik a nőben. Még ott a tekintetében az izgalom, amit az elmúlt percekben átélt, és némi szégyen. A férfi vár. A lány erőre kap, az ajtóhoz megy, alig nyitja ki, Zsolt rátenyerel, és bezárja. – Azt nem mondtam, hogy elmegyek! – Viki a falhoz szorul…”

Lapozz bele a könyvbe

„…– Mióta nem hordasz pizsamát?

– Úgy tíz éve. Miattad vettem fel, vártam, hogy ismét megszabaduljak tőle. Óvatosan! Nem akarok még elsülni! – Az ágyékát simogattam. – Mint amikor egy porhanyós, friss sütit teszel tányérra, úgy érj hozzám! – Nem fallosza mérete volt meglepő, korábbi pasijaimhoz képest egy centi ide vagy oda nem számít. Az arca, a természetessége volt különös, mintha valóban egy rétes receptjéről beszélne. Fejét kissé hátrafeszítette, lassan lélegzett, rám bízta magát. Pápai Zsolt szép volt. Vigyázni akartam rá. – Markold meg, szépségem! Most már kellesz! – Irányított tovább, és a lihegés alapján közeledett a kielégülés felé. Amikor az utolsó ütemeknél nem a szükséges ritmust vettem fel, tenyerével átfogta a kezemet, így segített mindkettőnknek. Végigcsorgott ujjaim között. Ágyékán a bőrápolással annyit törődik, mint az örökké háromnapos borostával az arcán. Csak jelképesen meghagyott intimszőrzeten hevert a tenyerem. Zsolt csukott szemmel visszatérőben volt egy másik dimenzióból. – Töröld meg az ujjaidat! – Éjjeliszekrényéből tiszta frottír kéztörlőt adott. – Te jössz, szépségem!

– Nem!

– Ne gyerekeskedj, Viki! – Térdem felől a derekamig felhajtotta a plédet, így ült mellém. Tolakodó tekintete elől behunytam a szemem. – Kis terpesz! Kicsit nagyobb! Nyisd ki a szemed, ne bújj el! – Nem hagyott elmenekülni. Közelebb volt a masszírozáshoz, mint az izgatáshoz, amit csinált. Elálmosodtam.

– Ne haragudj, álmos vagyok! – Tiszta ciki, a nőfaló csigázna, és én ásítozom, muszáj volt bevallanom.

– Tudom. Relaxálj! – Mi a fene? Ezt akarta?

– Nehh! – Más érintett, nem az ujja. Zsolt a lábam között térdelt, és lehajolt.

– Nyugi! Finom vagy! Csak egy csók! – Valóban annyi volt, visszaült mellém, kihúzta éjjeliszekrénye fiókját.

– Mi ez? – Hűvös volt, amit rám kent.

– Síkosító! Nyugi!

– Ne! – Ujjai nem csak kívül jártak, be is csúsztatta őket.

– Nyugalom! Ne hisztizz már! Picit, hogy szokd!

– Egy hete sem vagyok itt!! – Elrúgtam magamtól, és felugrottam az ágyról.

– A büdös életbe! Taka… Feküdj vissza az ágyra! – Karomnál fogva rántott vissza. – Hisztis tyúk! Számít az idő? A pasid előtt ne szégyenlősködj!

– Nem vagy a pasim!

– Még három hétig igen, én b*szlak meg naponta!…”